WORKSHOPS

workshop biotensor 

De biotensor, een instrument waarmee je kan testen via energie trillingen. Met een tensor vraag ik én krijg ik antwoorden van of via jouw lichaam, deze manipuleert als het ware hoe de biotensor beweegt. De energie van het lichaam heeft een trilling/straling. Dit staat in wisselwerking met de omgeving en het onderbewustzijn. Het idee is dus dat het onderbewustzijn invloed heeft op de trillingen van het lichaam die doorgestuurd worden naar de biotensor. Je zou kunnen zeggen dat de antwoorden die de biotensor geeft dus eigenlijk van diep binnenin onszelf komen. Je weet ze wel, maar je kan er met je bewustzijn niet bij komen. Heldere ‘ja/nee’ vragen maakt dat je hele zuivere antwoorden krijgt. 

Wil je dit ook leren en nog veel meer!  Geef je dan op via de de webshop.

Deze workshop dekt de basis van het werken met de biotensor. Daarnaast geef ik uitleg over de ‘Emotioncode’ van Dr. Bradley Nelson. We gaan veel oefenen en wanneer je ons einde van de dag verlaat dan heb je de basis van werken met een tensor en een uitleg van de emotioncode meegekregen en kun je hier thuis verder mee aan de slag.

Een kleine greep in wat we behandelen deze dag:

welzijn list Identificatie test, deze wordt voor substanties toegepast, als je bijvoorbeeld wilt weten of een voedingsmiddel koemelk bevat.

welzijn list Relatie test, hier test je of 2 verschillende energievelden elkaar aantrekken of juist afstoten. Zo kun je testen of een bepaald voedingsmiddel of supplement bij je past.

welzijn list Energie test, is een energie positief of negatief.

welzijn list Emoties opsporen met de Emotion code kaart en vrijmaken uit het lichaam.

Gebruik je al bijvoorbeeld een pendel of kinesiologie, ook dan is het ontzettend leuk om toch deel te nemen. Dan kun je of je skills uitbreiden met de tensor of alleen voor de emotioncode komen. Daarmee krijg je een tool om aan jezelf en met andere te werken. Bewust worden van emotionele bagage en er dan ook nog iets mee kunnen, kan life-changing zijn.

De eerst volgende datum:

nader te bepalen

Zitten we niet bij jou in de buurt.... Organiseer er zelf 1 en wij komen naar jullie.

Natuurlijk kun je denken dit is alleen handig als ik er al wat mee heb. Maar weet dat het ook gewoon superleuk is om mee kennis te maken via bijvoorbeeld een vrienden/ vriendinnen dag. Want of je er nu gelijk meer mee wil doen of gewoon kennis mee wil maken, ik kan je beloven dat het hoe dan ook een interessante en vooral heel gezellige dag gaat worden.

Denk je na de cursus... hier wil ik meer van weten dan kun je zelfs overwegen om je emotioncode certifaat te halen. Geef je dan op via deze link

Heb je nog vragen mail of bel ons.

Dit zeiden cursisten tot nu toe over de cursus:

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861