NEUROFEEDBACK

NeurOptimal® trainingen optimaliseren je brein en helpen jou beter te functioneren. Dat is fijn als je veel piekert, slecht slaapt of gauw afgeleid bent. Maar ook als je je prestaties wilt verbeteren op je werk, bij studie of sport. Eigenlijk is neurofeedback een soort fitness voor je hersenen.

Wat is neurofeedback

Neurofeedback is geavanceerde technologie, die als het ware danst met je brein. De hersengolven die jij uitzendt worden door een computer ontvangen en beantwoord. Zo ontstaat er een soort dialoog. De software geeft feedback en stimuleert het brein uit de vicieuze cirkel te stappen en betere oplossingen te bedenken.

NeuroOptimal® trainingen zijn volkomen veilig. Onder- of overtrainen is niet mogelijk, omdat de software zich aanpast aan jouw brein, op dit moment. 

Hoe helpt het jou

Ervaar je weleens stress of chaos? Heb je je weleens afgevraagd wat een betere concentratie jou zou opleveren? Neurofeedback herstelt de balans in je brein. Dat geeft rust in je hoofd. En ruimte voor nieuwe ideeën. Het heeft zelfs invloed op jouw lichamelijk functioneren. Ook als je niets mankeert kun je veel plezier hebben van NeurOptimal®. Het verhoogt je prestaties. 

Wat heeft NeurOptimal® jou te bieden..... Innerlijke rust, helderheid, focus, veerkracht en flexibiliteit zijn woorden die hierbij horen. Wil je het beste uit jezelf en het leven halen train dan je brein met NeuroOptimal®. Deze braintraining geeft je hersenen feedback waarmee ze leren zichzelf te optimaliseren. Dat resulteert in meer veerkracht en flexibiliteit, en bemerk jij op allerlei prettige manieren in je dagelijks leven. Zeker wanneer je gericht bent op gezondheid, welzijn en een zo optimaal functioneren, hoort NeurOptimal® in je rijtje van goede gewoonten thuis. Ook wanneer je interesse uitgaat naar persoonlijke groei, aanwezig zijn in het hier en nu en meditatie, is een serie NeurOptimal® sessies een geschenk aan jezelf. 

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft recent bepaald dat NeurOptimal® tot de General Wellness instrumenten mag worden gerekend. Een opsomming van alle effecten van NeurOptimal® Neurofeedback, Dynamical Brain Training:

Kalmte te midden van stress, geestelijke helderheid, ‘clarity’, vrolijker en optimistischer, energieker, mentaal scherper, betere en langere concentratie, beter kunnen schakelen, overzicht, hoofd- en bijzaken beter kunnen scheiden, minder uitstelgedrag, taken af kunnen maken, productiever, je doet meer op een dag, meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, enwichtiger gevoelsleven, minder impulsief, responderen in plaats van reageren, sociaal-emotionele intelligentie verbetert, gezondere slaapgewoonten, beter stressmanagement, meer gewaar zijn, aandacht in het hier en nu, dieper en langer kunnen mediteren, sterkere verbinding met jezelf, grotere ik-kracht, meer zingeving kunnen vinden, creativiteit neemt toe, onbewuste en dwangmatige gedragspatronen maken gaandeweg plaats voor zelfbewustzijn en een grotere vrijheid om gezonde keuzes te maken.

Hoe kan ik jou helpen

Ik ben Josephine Klein sinds 2012 gecertificeerd advanced neurofeedbacktrainer van het NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® systeem van het Zengar instituut te Canada. In mijn praktijk kun je NeuroOptimal® trainingen volgen. Ik kan het je echt aanraden. Als ik train, merk ik direct verschil. Ik ben veel effectiever. En de behandeling zelf is heel ontspannend. Ik kan je helpen een betere, gezondere versie van jezelf te worden. Gun het jezelf!

 

 

 

   NFB

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861