OVER ONS

 

Visie

Bij Praktijk Welzijn werken en leven we vanuit een holistische visie. Dit betekent dat we ons ervan bewust zijn dat alles met elkaar verbonden is. Dat binnen buiten is. Dat alles in wezen energie is. Dat wij onze realiteit scheppen. Dat we onszelf kunnen helen! 

Missie

Het is de missie van Praktijk Welzijn om vanuit onze visie zo groots mogelijk bij te dragen aan een betere wereld. Een wereld waar ieder mens en elk dier gezond en gelukkig is, waar we al het leven op aarde respecteren, waar we allemaal vanuit onze eigen uniciteit in vrijheid kunnen bijdragen. We doen dat door bewustzijn te brengen en heling aan te bieden op manieren die ons het dichtst aan het hart liggen. Daarom staan de deuren van Praktijk Welzijn wagenwijd open voor iedereen die wil groeien, iedereen die openstaat voor heling, iedereen die de volle verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen gezondheid en die wil leren hoe we dat zelfhelend vermogen weer ten volle kunnen activeren.

Je bent van harte welkom voor alle behandelingen die we in onze praktijk aanbieden – homeopathie, bioresonantie, neurofeedback en emotion&body code. In onze webshop vind je groene, gezonde producten die de gever én de ontvanger nóg meer liefde, geluk en heling brengen. De natuur is krachtig en het leven is prachtig als je begrijpt hoe je het ten diepste, ten volste kunt leven.

Groei!
Van binnen naar buiten...

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861