HOMEOPATHIE

Zit je niet lekker in je vel? Heb je een lichamelijke klacht? Jouw lichaam kan zichzelf herstellen, maar nu even niet. Er is iets uit balans, je energie stroomt niet optimaal. Jouw lichaam, je zelfherstellend vermogen heeft een duwtje nodig. Homeopathie geeft je die hulp met middelen uit de natuur.

Wat is homeopathie

Homeopathie is een heel oude en prachtige geneeskunde. Een klassiek homeopaat reikt middelen aan die jouw systeem prikkelen om hun natuurlijke balans te hervinden. Om te ontdekken welke prikkel jij op dit moment nodig hebt, kijkt een homeopaat niet alleen naar die ene klacht, maar naar het geheel.

Hoe helpt het jou

Het leven is niet altijd makkelijk. Iedereen komt in het leven situaties tegen die veel van je vragen. Dat gaat heel lang goed, maar soms zegt je lichaam: stop! Dan krijg je ergens last van, wordt je ziek of voel je je heel moe. Met homeopathie gaan we jouw klacht niet onderdrukken. Integendeel. We activeren jouw dynamis, jouw levenskracht, om de blokkade op te heffen. Zowel bij chronische aandoeningen als bij acute klachten.

Hoe kan ik jou helpen

Ik ben Josephine Klein, klassiek homeopaat sinds 1998. Ik ben dankbaar dat ik steeds weer mag ervaren wat homeopathie bij mens en dier in beweging brengt. Soms heel snel, vaak heel diepgaand. Heb jij het gevoel dat ik je kan helpen? Dan maak ik een uniek behandelplan, voor jou als individu.

Je bent hier niet voor niets! Ik kan jou helpen een betere, gezondere versie van jezelf te worden. Als je nog vragen hebt, dan beantwoord ik ze graag. 

Wil je graag meer weten over de achtergrond en werkwijze dan vind je alles via deze link van de site van de Nederlandse Vereninging Klassiek Homeopaten.

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861