VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je meer weten? We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Wat is energiewerk?

Energiewerk behoort niet tot de reguliere geneeskunde. Bij energiewerk worden de klachten behandelt waarvan de oorzaak wordt gevonden in het energieveld van de cliënt. Reguliere geneeskunde gaat uit van het fysieke van de mens. Energiewerk heeft echter een heel ander mensbeeld. Het mensbeeld bij energiewerk gaat niet alleen uit van het fysieke lichaam, maar gaat met name uit van het elektromagnetisch veld dat elk lichaam bezit. Wetenschappers kunnen tegenwoordig aantonen dat alles energie is, alles heeft een trillingsfrequentie. Wil je hier meer over weten lees dan verder bij kwantum fysica.

Hoe werkt het?

Jouw lichaam heelt zichzelf. Ik faciliteer eenvoudig wat je wilt veranderen door de negatieve energieën of blokkades van het onderbewustzijn in bewustzijn te brengen met behulp van spiertesten en gesprekken. Daarna laten we dat wat jou blokkeerde los, dat doen we met onze intentie en magneettherapie. Dit geeft je lichaam de helderheid die het nodig heeft om vervolgens vanzelf terug in balans te komen om vanuit daar te genezen.

Hoe maak je contact met mijn onderbewustzijn en wat is spiertesten?

We hoeven niet in dezelfde kamer of zelfs op hetzelfde continent te zijn om het werk te doen. Je kunt zelfs slapen! De kwantumfysica verklaart dit fenomeen, maar het werkt als een telefoontje naar je onderbewustzijn, ook wel alwetende supercomputer genoemd. Met jouw toestemming en gefocuste intentie gebruik ik intuïtie en spiertesten, ook wel bekend als toegepaste Kinesiologie. Het gebruikt dezelfde principes als een leugendetector. De spierreactie is sterk met een ja en zwak met een nee-antwoord.

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt zo lang of kort als je lichaam nodig heeft, maar duurt meestal 40 tot 60+ minuten. Ik laat ook graag tijd over voor vragen en gesprekken dus plan tenminste een uur, tenzij je alleen een opfrisbeurt nodig hebt. De eerste sessies duren vaak iets meer dan een uur, zodat we wat extra tijd te hebben om vragen te beantwoorden en resultaten te bespreken. Je kunt zelf natuurlijk ook een maximaal aantal tijd aangeven. Zo bepaal je ook zelf hoeveel geld je wilt uitgeven per sesssie.

Moet ik je persoonlijk ontmoeten?

Nee. Er is geen fysieke aanraking nodig, dus de sessies kunnen telefonisch of via jou favoriete communicatietool zoals Zoom of WhatsApp worden gedaan. Het kan zelfs worden gedaan terwijl je bezig bent met je drukke dag, of zelfs terwijl je slaapt.

Hoeveel moet ik vertellen?

Niets! Als gebeurtenissen te gevoelig liggen en je wilt ze niet bespreken geeft dat geen belemmering. Als jij weet waar het over gaat dan kun je het loslaten, het is niet belangrijk. Maar je mag ook vragen stellen en delen wat je voelt. Jouw sessietijd is voor jou - laat het gebeuren en voel je vrij.

Moet ik een specifiek probleem hebben of kan ik er meerdere hebben?

Beiden zijn goed. Als je een hele lijst met items hebt, zullen we je onderbewustzijn vragen om prioriteiten te stellen waaraan we eerst moeten werken en van daaruit verder te gaan.

Ik ben chronisch ziek kan ik dan ook bij jou terecht?

Jazeker, we werken zelfs met kanker patienten die in een chemotraject zitten. Het is juist een hele waardevolle aanvulling.

Moet ik nog steeds mijn arts of therapeut zien?

Ja! Hoewel dit werk je kan helpen om je beter te voelen en zelfs geheel klachtenvrij te worden is het geen vervanging voor reguliere geneeskunde of huisartsenbezoek. Alternatieve geneeswijzen zijn een hele waardevolle aanvulling op bestaande behandelingen of bezoeken. Raadpleeg altijd eerst je huisarts bij twijfel. Natuurlijk zijn er mensen en dieren die niet verder komen regulier of alleen de optie van onderdrukken hebben met medicatie dan zijn er dus veel alternatieven!

Wat is een opgeslagen emotie en wat is een hartmuur?

Dit zijn negatieve emotionele energieën van verontrustende gebeurtenissen uit het verleden. Wij geloven dat Trapped Emotions ervoor kunnen zorgen dat mensen zich verdrietig, angstig of onbestemd voelen, en zelfs mensen kunnen liefde en geluk blokkeren of ze kunnen ervoor zorgen dat ze zich niet meer verbonden voelen met anderen. En omdat Trapped Emotions uit energie bestaan, kunnen ze, net als de rest van het lichaam, invloed uitoefenen op fysieke weefsels, wat mogelijk kan leiden tot acuut ongemak en zelfs ziekte. Door Trapped Emotions los te laten, kunnen we de omstandigheden helpen scheppen zodat het lichaam kan herstellen - zodat fysieke en emotionele problemen vaak verdwijnen of veel beter beheersbaar worden. "

Zowat iedereen heeft een bepaalde hoeveelheid emotionele bagage van pijnlijke levensgebeurtenissen. Emotionele bagage is heel reëel, en hoewel het onzichtbaar is, kan het gemakkelijk je geluk, je succes en je gezondheid verstoren. Het is alsof je met een koffer rondsjouwt van elke moeilijke gebeurtenis die je hebt meegemaakt; uiteindelijk wordt de last te zwaar om niet op te merken. Ik noem elke 'koffer' een Trapped Emotion; een beetje emotionele energie die door jou is gecreëerd tijdens een emotionele gebeurtenis, die vervolgens in je lichaam is blijven steken ergens.

Volgens The Emotion Code ™ zijn Trapped Emotions letterlijk als ballen van energie, die op verschillende frequenties vibreren, afhankelijk van wat de emotie is (woede is bijvoorbeeld een andere vibratie dan verdriet of onzekerheid). Deze negatieve en potentieel destructieve trillingen kunnen het lichaam beïnvloeden, waar ze ook vastzitten, waardoor ze leed en defecten veroorzaken. Ze kunnen er ook voor zorgen dat u zich ellendig en gestrest voelt en andere emotionele problemen veroorzaken. Gevangen emoties kunnen het leven moeilijk maken, maar je kunt die energie kwijtraken met The Emotion Code ™ en je last voorgoed verlichten! "

"In tijden van emotionele nood kan je emotionele hart echt gekwetst zijn; dit is waar de woorden 'hartzeer' en 'liefdesverdriet' vandaan komen. Dit kan je lichaam ertoe aanzetten om een vorm van bescherming op te zetten, of een 'muur' rond de hart om het te beschermen tegen verdere schade - maar je kunt toch geen muur van niets bouwen?

"Wij geloven dat het 'bouwmateriaal' van een Hartmuur energie is - met name Trapped Emotions. Het probleem is dat de Hartmuur bij je kan blijven, zelfs nadat het hartzeer voorbij is, en je hebt die bescherming niet langer nodig. Denk aan leven met een hartmuur als leven in een schuilkelder; het is op korte termijn nodig om je te beschermen terwijl de 'bommen' vallen, maar als je daar blijft wonen, voel je je waarschijnlijk verdrietig, losgekoppeld, gefrustreerd en zou zelfs kunnen eindigen met meer problemen op de weg.

'Het goede nieuws is dat de Hartmuur kan worden verwijderd, emotie voor emotie. Dit kan je bevrijden om vanuit je hart te leven, overvloed te creëren en ware liefde te vinden. En is dat niet waar het leven om draait?'

Zodra mensen de Heart-Wall begrijpen, en deze opruimen - kan dat een ENORM verschil maken in hun leven!

PS: Wij geloven dat 93% van de mensen een hartmuur heeft. Misschien is het geen wonder dat de nummer 1 moordenaar in de VS (en verschillende andere westerse landen) hartaandoeningen is! Laten we ons steentje bijdragen om al die hartmuren neer te halen!

Hoe snel werkt het?

Alle energetische blokkades zijn onmiddellijk verdwenen wanneer ze worden losgelaten, maar je lichaam heeft tijd nodig om zich aan de nieuwe balans aan te passen. Deze verwerkingstijd duurt meestal slechts een paar dagen voordat het energetisch is voltooid. Het is ook afhankelijk van de hoeveelheid bagage je draagt. In het geval van fysieke uitdagingen, is het aan uw lichaam hoe snel het van daaruit geneest, aangezien levensstijlkeuzes, medische zorg, behandelingen en stress invloed hebben.

Zijn er bijwerkingen?

De meeste mensen voelen zich na een sessie ontspannen en licht. Ieder lichaam is echter anders en zal het werk anders verwerken en integreren. Voel goed wat jij nodig hebt; je voelt je misschien heel energiek, maar het kan ook zijn dat jouw lichaam vraagt om wat extra rust, ontspanning of in een detox reactie komt. Je kan bijvoorbeeld verkouden worden. Dit kan heel gewenst zijn omdat heling van binnen naar buiten werkt.

Ik ben gevoelig voor energie, kun je het overdrijven?

Nee, je kunt het nooit overdrijven omdat je onderbewustzijn de leiding heeft en de hele sessie van begin tot eind leidt. Je zult niet meer kunnen doen dan je kunt.

Hoeveel sessies moet ik doen?

Dit is helemaal aan jou en hoe je je voelt. Velen voelen zich geweldig na één sessie, maar clienten hebben meer significante veranderingen opgemerkt met 6 of meer sessies. Maandelijkse tot wekelijkse behandeling is een geweldige manier om voortdurende veranderingen te zien.

Wat is Kwantum Fysica?

Een kwantum is de kleinst mogelijke hoeveelheid van bijvoorbeeld materie, energie of een elektrische lading. Eigenlijk de bouwstenen van een atoom. Een atoom is het allerkleinste deeltje van een ‘iets’ dat nog steeds alle eigenschappen van dat element bezit. Stel; je hebt een plank en deze halveer je. Deze helft halveer je weer en je gaat nog een tijdje door. Er komt een moment dat het deeltje zo klein is dat het niet meer deelbaar is. Dat is een atoom. Lang dacht men dat atomen de kleinste deeltjes waren, maar inmiddels weten we dat dit niet waar is. Zelfs een atoom is weer op te delen in zogenaamde subatomaire deeltjes. Het atoom verliest dan overigens wel zijn kenmerkende eigenschappen, in dit geval de eigenschappen van hout.

Kwantumfysica onderzoekt en beschrijft het gedrag van deze zeer kleine deeltjes. De kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet door aan te tonen dat in de wereld van de kleinste deeltjes van de materie geheel andere natuurwetten gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten, bijvoorbeeld zwaartekracht. 

Energie;
Atomen bestaan uit zowel deeltjes als golven. In een atoom bevindt zich een kern (nucleus). Je kunt dit zien als het ‘materie’ deel van de atoom, de rest, maar liefst 99,9999…% van een atoom bestaat uit energie. Vergelijk ze met wolken van potentialiteit. Alles wat je kunt bedenken (en ook wat je niet kunt bedenken) is mogelijk. Deze energiewolken zijn niet leeg, maar zijn gevuld met informatie. Deze informatie gaat als het ware ‘aan’ of ‘uit’ als het wordt geobserveerd. In de kwantumfysica ook wel observer effect genoemd. Door iets waar te nemen (of te meten) krijgt het pas vorm, ofwel in kwantumtermen het ineenstorten van de golffunctie. In dit filmpje  (https://www.youtube.com/watch?v=Bm2WievRZWA)  met een dubbele spleet experiment wordt dit helder uitgelegd.

Laten we, om het wat concreter te maken, jezelf als observator nemen. Jouw gedachten en gevoelens zorgen dat jij een bepaalde persoonlijkheid hebt. Iedereen kijkt naar de wereld door een gekleurde bril…een filter. Sterker nog, de wereld wordt als het ware door die filter als een hologram geprojecteerd, van binnen naar buiten. Een filter gebaseerd op overtuigingen, percepties e.d., die jouw persoonlijkheid met zich meebrengt. Met je zintuigen neem jij jouw huidige realiteit waar (m.a.w. ontvang je de frequenties uit je omgeving), maar dit filter laat alleen datgene door wat match bij jouw persoonlijkheid. Als het namelijk alles door zou laten, zou je brein overspoeld worden met informatie.

Je kunt het zo zien; jouw persoonlijkheid zorgt dat jij in een bepaalde frequentie zit. Je weet inmiddels dat alles energie is, jij dus ook. Jouw gedachten en gevoelens bepalen het elektromagnetisch veld om jou heen. Je hebt misschien wel eens van de Wet van Aantrekkingskracht gehoord. Deze stelt dat gelijke energieën elkaar aantrekken. Jij trekt dus ook de energie aan die matcht bij jouw elektromagnetisch veld. Met andere woorden, jij activeert alleen die informatie van een atoom die matcht bij o.a. jouw verwachtingen, percepties en overtuigingen. Dit gebeurt overigens allemaal in je brein. Het is in mijn ogen dan ook niet dat je iets aantrekt, maar iets creëert.

‘Je ziet de dingen niet zoals ze zijn, maar zoals jij bent.’

Daar waar jij je met al je aandacht en gevoel op richt, zal zich zichtbaar maken. Het voorbeeld dat ik vaker gebruik is dat als je zwanger bent, je ‘toevallig’ ineens overal zwangere vrouwen, baby’s, kinderwagen e.d. ziet. Dit is er altijd al, maar jij had je aandacht en gevoel daar niet eerder op.

Ben jij continu bezig met je bankrekening en zie je dagelijks dat je in het rood staat, dan ligt daar jouw aandacht i.c.m. het frustrerende gevoel van te kort. Gelijke energieën ‘trekken elkaar aan’, dus je zult meer van dezelfde situaties aantrekken. Als jij jezelf continu het verhaal vertelt dat je niet weet wat je wilt, zul je meer van dat gaan zien. Een term die hiermee samenhangt is ook wel de selffulfilling prophecy.

Maar als jij het elektromagnetisch veld om jou heen verandert, is dit van invloed op alle atomen om je heen. Als de atomen om je heen veranderen, verandert ook jouw wereld. De vraag die dan rest is; wie wil je zijn?
(bron, Anja Zerrouk)

Wet van de Aantrekkingskracht en andere natuurwetten

We kennen allemaal natuurwetten. Deze zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en empirisch bewijsmateriaal, zoals bijvoorbeeld Newtons zwaartekrachttheorie en diens opvolger de relativiteitstheorie van Einstein. Je bent niet de enige hoor als je niet begrijpt hoe dit werkt, maar je weet dat het waar is. Als je een bal gooit, komt deze weer ‘gewoon’ naar beneden. Hoe dat precies werkt, weet ik niet maar het bestaat en het werkt voor ons allemaal, zonder uitzondering.

Zo heb je ook universele wetten. Met deze wetten worden de regels en principes bedoeld dit in het hele universum geldig zouden zijn. Volgens mij zijn deze nooit wetenschappelijk bewezen, maar alleen gebaseerd op ervaringen.

Hoeveel het er precies zijn, weet ik niet. Dit verschilt nogal eens per schrijver. Ik zal de, voor mij, twee belangrijkste uitlichten. Ik baseer me onder andere op het boek van Willem Glaudemans Boek van de Universele wetten.

Een van de bekendste wetten is de Wet van de Aantrekkingskracht. Vooral bekend geworden door het boek en de film van The Secret.

Zoals Glaudemans ook in zijn boek schrijft en waar ik het volledig mee eens ben, is dat er eigenlijk maar één hoofdwet is en dat is de Wet van Creatie. Alle andere wetten zijn daar als het ware een onderdeel van.

De Wet van Creatie

Om de definitie van Glaudemans te geven:

Creatie is intentie die door een veld van potentie trekt, coherentie teweegbrengt en via de toegevoegde energie van actie tot manifestatie leidt.

Ik zal toelichten hoe ik dit zie. Eerst een meer spirituele (woo-woo) invalshoek en daarna de wetenschappelijke invalshoek.

Woo-woo:
Alles is dus energie. Ook je gedachten. Een intentie is een gedachte die je als het ware uitzendt. Een, bij deze gedachte passende, frequentie wordt het universum (veld van potentie) ingestuurd. Alles in het universum dat op een gelijke frequentie trilt, wordt aangetrokken en versterkt elkaar om een geheel te gaan vormen. Jij krijgt op basis daarvan een ingeving of impuls om iets te gaan doen en onderneemt (geïnspireerde) actie en op deze manier zal jouw intentie zich gaan manifesteren, of situaties manifesteren zich vanzelf op ‘een magische manier’. Zie het als de omgekeerde vorm van ijs naar damp, alleen nu van onzichtbaar naar zichtbaar.

Wetenschappelijk:
Je hebt een gedachte. Door deze gedachte steeds vaker te denken, wordt de neuroverbinding in je hoofd sterker en je onderbewustzijn gaat dit aannemen. Hoe sterker dit mentale patroon, hoe vaker je eraan gaat denken. Je brein is continu op zoek naar situaties die passen bij hetgeen in je onderbewuste is opgeslagen. Het zal dan ook op zoek gaan naar situaties die matchen met jouw denkbeeld. Je zult situaties dus eerder ‘manifesteren’ ofwel in je werkelijkheid brengen, omdat je je brein opdracht geeft hiernaar op zoek te gaan.

Wet van de trilling

De Wet van de Trilling geeft aan dat alles vibreert. Alles is energie en energie is in beweging. Alles dat bestaat heeft een uniek trilling patroon en trilt op een bepaalde frequentie. Ook jij! Wil je echt je dromen waarmaken, moet je beseffen dat we allemaal vibrationele wezens zijn met allemaal een unieke trillingsfrequentie.

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration’ Nikola Tesla.

Jouw vibratie, dus de energie die je uitstraalt, wordt geproduceerd door je gedachten, gevoelens, intenties en overtuigingen. Vergelijk jezelf met een zendmast. Jij zendt signalen uit in het universum. Dat je gedachten een frequentie hebben is te meten door EEG. Een MRI is weer ontworpen voor een beeldvorming van het binnenste van je lichaam.

Energie volgt altijd de weg van de minste weerstand. Daarom zoekt het vaak naar frequenties die op eenzelfde frequentie trillen (Wet van de Resonantie) en versterken elkaar. Wil je een ander kanaal ontvangen, dan zul je de frequentie van je uitzending moeten veranderen.

Hier komt de Wet van de Aantrekkingskracht om de hoek kijken. 

De Wet van de Aantrekkingskracht stelt dat je alles aantrekt wat op jouw vibratie/frequentie zit. Jij hebt namelijk ook een vibratie zoals we hierboven al lazen. Je lichaam is niets anders dan een moleculaire structuur. Als je jezelf onder een microscoop zou leggen zie je dat je uit energie bestaat. Je bent dus een massa aan energie.

Alles is aanwezig op een bepaalde frequentie. Er zijn ontelbaar veel frequenties. Jouw energieveld zorgt ervoor dat je mensen aantrekt wiens frequentie matcht met jouw frequentie. Of juist bepaalde situaties aantrekt die matchen met jouw vibratie.
(bron, Anja Zerrouk)

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861