VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je meer weten? We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Wat is energiewerk?

Energiewerk behoort niet tot de reguliere geneeskunde. Bij energiewerk worden de klachten behandelt waarvan de oorzaak wordt gevonden in het energieveld van de cliënt. Reguliere geneeskunde gaat uit van het fysieke van de mens. Energiewerk heeft echter een heel ander mensbeeld. Het mensbeeld bij energiewerk gaat niet alleen uit van het fysieke lichaam, maar gaat met name uit van het elektromagnetisch veld dat elk lichaam bezit. Wetenschappers kunnen tegenwoordig aantonen dat alles energie is, alles heeft een trillingsfrequentie. Wil je hier meer over weten lees dan verder bij kwantum fysica.

Hoe werkt het?

Jouw lichaam heelt zichzelf. Ik faciliteer eenvoudig wat je wilt veranderen door de negatieve energieën of blokkades van het onderbewustzijn in bewustzijn te brengen met behulp van spiertesten en gesprekken. Daarna laten we dat wat jou blokkeerde los, dat doen we met onze intentie en magneettherapie. Dit geeft je lichaam de helderheid die het nodig heeft om vervolgens vanzelf terug in balans te komen om vanuit daar te genezen.

Hoe maak je contact met mijn onderbewustzijn en wat is spiertesten?

We hoeven niet in dezelfde kamer of zelfs op hetzelfde continent te zijn om het werk te doen. Je kunt zelfs slapen! De kwantumfysica verklaart dit fenomeen, maar het werkt als een telefoontje naar je onderbewustzijn, ook wel alwetende supercomputer genoemd. Met jouw toestemming en gefocuste intentie gebruik ik intuïtie en spiertesten, ook wel bekend als toegepaste Kinesiologie. Het gebruikt dezelfde principes als een leugendetector. De spierreactie is sterk met een ja en zwak met een nee-antwoord.

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt zo lang of kort als je lichaam nodig heeft, maar duurt meestal 40 tot 60+ minuten. Ik laat ook graag tijd over voor vragen en gesprekken dus plan tenminste een uur, tenzij je alleen een opfrisbeurt nodig hebt. De eerste sessies duren vaak iets meer dan een uur, zodat we wat extra tijd te hebben om vragen te beantwoorden en resultaten te bespreken. Je kunt zelf natuurlijk ook een maximaal aantal tijd aangeven. Zo bepaal je ook zelf hoeveel geld je wilt uitgeven per sesssie.

Moet ik je persoonlijk ontmoeten?

Nee. Er is geen fysieke aanraking nodig, dus de sessies kunnen telefonisch of via jou favoriete communicatietool zoals Zoom of WhatsApp worden gedaan. Het kan zelfs worden gedaan terwijl je bezig bent met je drukke dag, of zelfs terwijl je slaapt.

Hoeveel moet ik vertellen?

Niets! Als gebeurtenissen te gevoelig liggen en je wilt ze niet bespreken geeft dat geen belemmering. Als jij weet waar het over gaat dan kun je het loslaten, het is niet belangrijk. Maar je mag ook vragen stellen en delen wat je voelt. Jouw sessietijd is voor jou - laat het gebeuren en voel je vrij.

Moet ik een specifiek probleem hebben of kan ik er meerdere hebben?

Beiden zijn goed. Als je een hele lijst met items hebt, zullen we je onderbewustzijn vragen om prioriteiten te stellen waaraan we eerst moeten werken en van daaruit verder te gaan.

Ik ben chronisch ziek kan ik dan ook bij jou terecht?

Jazeker, we werken zelfs met kanker patienten die in een chemotraject zitten. Het is juist een hele waardevolle aanvulling.

Moet ik nog steeds mijn arts of therapeut zien?

Ja! Hoewel dit werk je kan helpen om je beter te voelen en zelfs geheel klachtenvrij te worden is het geen vervanging voor reguliere geneeskunde of huisartsenbezoek. Alternatieve geneeswijzen zijn een hele waardevolle aanvulling op bestaande behandelingen of bezoeken. Raadpleeg altijd eerst je huisarts bij twijfel. Natuurlijk zijn er mensen en dieren die niet verder komen regulier of alleen de optie van onderdrukken hebben met medicatie dan zijn er dus veel alternatieven!

Wat is een opgeslagen emotie en wat is een hartmuur?

Dit zijn negatieve emotionele energieën van verontrustende gebeurtenissen uit het verleden. Wij geloven dat Trapped Emotions ervoor kunnen zorgen dat mensen zich verdrietig, angstig of onbestemd voelen, en zelfs mensen kunnen liefde en geluk blokkeren of ze kunnen ervoor zorgen dat ze zich niet meer verbonden voelen met anderen. En omdat Trapped Emotions uit energie bestaan, kunnen ze, net als de rest van het lichaam, invloed uitoefenen op fysieke weefsels, wat mogelijk kan leiden tot acuut ongemak en zelfs ziekte. Door Trapped Emotions los te laten, kunnen we de omstandigheden helpen scheppen zodat het lichaam kan herstellen - zodat fysieke en emotionele problemen vaak verdwijnen of veel beter beheersbaar worden. "

Zowat iedereen heeft een bepaalde hoeveelheid emotionele bagage van pijnlijke levensgebeurtenissen. Emotionele bagage is heel reëel, en hoewel het onzichtbaar is, kan het gemakkelijk je geluk, je succes en je gezondheid verstoren. Het is alsof je met een koffer rondsjouwt van elke moeilijke gebeurtenis die je hebt meegemaakt; uiteindelijk wordt de last te zwaar om niet op te merken. Ik noem elke 'koffer' een Trapped Emotion; een beetje emotionele energie die door jou is gecreëerd tijdens een emotionele gebeurtenis, die vervolgens in je lichaam is blijven steken ergens.

Volgens The Emotion Code ™ zijn Trapped Emotions letterlijk als ballen van energie, die op verschillende frequenties vibreren, afhankelijk van wat de emotie is (woede is bijvoorbeeld een andere vibratie dan verdriet of onzekerheid). Deze negatieve en potentieel destructieve trillingen kunnen het lichaam beïnvloeden, waar ze ook vastzitten, waardoor ze leed en defecten veroorzaken. Ze kunnen er ook voor zorgen dat u zich ellendig en gestrest voelt en andere emotionele problemen veroorzaken. Gevangen emoties kunnen het leven moeilijk maken, maar je kunt die energie kwijtraken met The Emotion Code ™ en je last voorgoed verlichten! "

"In tijden van emotionele nood kan je emotionele hart echt gekwetst zijn; dit is waar de woorden 'hartzeer' en 'liefdesverdriet' vandaan komen. Dit kan je lichaam ertoe aanzetten om een vorm van bescherming op te zetten, of een 'muur' rond de hart om het te beschermen tegen verdere schade - maar je kunt toch geen muur van niets bouwen?

"Wij geloven dat het 'bouwmateriaal' van een Hartmuur energie is - met name Trapped Emotions. Het probleem is dat de Hartmuur bij je kan blijven, zelfs nadat het hartzeer voorbij is, en je hebt die bescherming niet langer nodig. Denk aan leven met een hartmuur als leven in een schuilkelder; het is op korte termijn nodig om je te beschermen terwijl de 'bommen' vallen, maar als je daar blijft wonen, voel je je waarschijnlijk verdrietig, losgekoppeld, gefrustreerd en zou zelfs kunnen eindigen met meer problemen op de weg.

'Het goede nieuws is dat de Hartmuur kan worden verwijderd, emotie voor emotie. Dit kan je bevrijden om vanuit je hart te leven, overvloed te creëren en ware liefde te vinden. En is dat niet waar het leven om draait?'

Zodra mensen de Heart-Wall begrijpen, en deze opruimen - kan dat een ENORM verschil maken in hun leven!

PS: Wij geloven dat 93% van de mensen een hartmuur heeft. Misschien is het geen wonder dat de nummer 1 moordenaar in de VS (en verschillende andere westerse landen) hartaandoeningen is! Laten we ons steentje bijdragen om al die hartmuren neer te halen!

Hoe snel werkt het?

Alle energetische blokkades zijn onmiddellijk verdwenen wanneer ze worden losgelaten, maar je lichaam heeft tijd nodig om zich aan de nieuwe balans aan te passen. Deze verwerkingstijd duurt meestal slechts een paar dagen voordat het energetisch is voltooid. Het is ook afhankelijk van de hoeveelheid bagage je draagt. In het geval van fysieke uitdagingen, is het aan uw lichaam hoe snel het van daaruit geneest, aangezien levensstijlkeuzes, medische zorg, behandelingen en stress invloed hebben.

Zijn er bijwerkingen?

De meeste mensen voelen zich na een sessie ontspannen en licht. Ieder lichaam is echter anders en zal het werk anders verwerken en integreren. Voel goed wat jij nodig hebt; je voelt je misschien heel energiek, maar het kan ook zijn dat jouw lichaam vraagt om wat extra rust, ontspanning of in een detox reactie komt. Je kan bijvoorbeeld verkouden worden. Dit kan heel gewenst zijn omdat heling van binnen naar buiten werkt.

Ik ben gevoelig voor energie, kun je het overdrijven?

Nee, je kunt het nooit overdrijven omdat je onderbewustzijn de leiding heeft en de hele sessie van begin tot eind leidt. Je zult niet meer kunnen doen dan je kunt.

Hoeveel sessies moet ik doen?

Dit is helemaal aan jou en hoe je je voelt. Velen voelen zich geweldig na één sessie, maar clienten hebben meer significante veranderingen opgemerkt met 6 of meer sessies. Maandelijkse tot wekelijkse behandeling is een geweldige manier om voortdurende veranderingen te zien.

Wat is Kwantum Fysica?

Wet van de Aantrekkingskracht en andere natuurwetten

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861