OVER SIETA

 

Over mij.

Hoi. Ik ben Sieta Meijering. Ik ben geboren op 21 februari 1968 in Assen.

Ik heb een administratief economische opleiding gehad en heb een aantal jaren als uitkeringsdeskundige gewerkt. Later heb ik een eigen winkel geopend in woonartikelen en bloemen. En omdat ook ik de mogelijkheden van het internet zie heb ik me verdiept in online business en met name in e-commerce.

Ik heb mijn hele leven in Drenthe gewoond. Eerst bij mijn ouders en later bracht de liefde mij naar het mooie Oranje. Daar leidde ik een druk ondernemend en veelbewogen leven. Daar was het ook dat ik Josephine leerde kennen. In een dorp met zo'n 140 zielen ontkom je daar niet aan. Gelukkig maar, want gezellig was het. Naast de gezelligheid heb ik ook veelvuldig gebruik gemaakt van Josephine haar medische kennis en vaardigheden.

Halverwege 2017 kwam mijn leven met een noodstop tot stilstand door het plotselinge overlijden van mijn man. Het drukke leven, de liefde, de bedrijvigheid en het samenzijn, alles viel in een keer weg. Toen ik op een gegeven moment weer om me heen kon kijken besefte ik dat het leven voor iedereen gewoon door was gegaan (zoals ook moet) maar dat voor mij was alles veranderd, anders gezegd, ik was veranderd.

Het helen is een ongoing proces. Introspectie, retrospectie, en, nu het verdriet min of meer een plaats in mij heeft gekregen, kom ik tot de conclusie dat ik sterker ben dan ik ooit had gedacht en ik kom tot het besef dat ik nog nooit zoveel over mezelf heb geleerd als de afgelopen 3 jaren. In 2019 kreeg ik een prachtig cadeau in de vorm van Reality Transurfing. En in 2020 was het de Emotion & Bodycode. Beide zijn een essentieel onderdeel van mijn leven.

Ik heb enkele jaren een bloemen- en lifestyle winkel gehad. Nadat ik hier mee stopte heb ik lang gezocht naar een nieuwe invulling van mijn ondernemerschap. Ik wilde dit graag online doen maar hoe en wat kreeg ik niet helemaal helder. Ik zag voor me een site met informatie en producten voor een gezond, beter en misschien wel mooier leven. Maar naast producten waar ik blij van word, zou ik ook een toegevoegde waarde willen creëren. Gezien mijn achtergrond zat ik altijd richting interieur en styling te denken. In alle gespekken die ik met Josephine had over van alles en nog wat kwamen we op een gegeven moment tot het besef dat mijn droom veel overeenkomsten heeft met de droom van Josephine. En dus, hebben de na ampel beraad besloten de handen ineen te slaan.

We zijn dus net begonnen. De webshop moet nog vorm krijgen, en we willen workshops en webinairs gaan geven. (Nou ja, Josephine dan, ik doe het nodige werk wel achter de schermen.) En ik ben zelf veel aan het oefenen met de Emotion & Bodycode. Wie weet ga ik de opleiding ook nog doen.

Ik ga voor 'groen, gezond en gelukkig' maar niet zonder humor en liefde. Let de journey begin!! 

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861