EMOTION&BODY CODE

Je kunt jezelf helen! Dr Bradley Nelson ontwikkelde een methode waarmee je kunt achterhalen waarom jouw energie niet optimaal stroomt. Met behulp van de Emotion&Body Code zul je weer helemaal in balans komen. Je lichamelijke klachten, je emotionele of mentale disbalans, de oorzaak bevindt zich altijd op energetisch niveau. Welkom in de toekomst. We kunnen al het ongemak waar je ooit tegenaan liep en alles waar je nu tegenaan loopt opsporen en wegnemen. Waar wil je mee beginnen?

Je onderbewustzijn heeft alle antwoorden die je zoekt

Veel mensen denken dat de bewuste geest het belangrijkste deel van ons bestaan ​​is. In werkelijkheid is je bewuste geest slechts 5 tot 10% van je hele geest! Het bewuste deel van je geest krijgt input, analyseert en neemt beslissingen. Maar het wordt sterk beïnvloed door wat er in je onderbewustzijn gebeurt. Je onderbewustzijn is 90 tot 95% van wie je werkelijk bent! Dit belangrijke deel van je brein archiveert en onthoudt constant alles wat er in en om je heen gebeurt. Het onderbewustzijn is als een harde schijf van een computer met alle informatie over je lichaam. Het weet ook precies wat je moet doen om beter te worden en gelukkig te zijn, ook al heb je bewust geen idee wat dit zou kunnen zijn. Je lichaam kent de waarheid of de leugen.

Je onderbewustzijn kent het verschil tussen "Ja" en "Nee"

Wat is Emotion Code 

De Emotion Code is een krachtige energetische healingmethode waarmee opgeslagen emoties kunnen worden opgespoord en vrijgemaakt. Deze 'trapped emotions' zijn ontstaan op momenten in je leven dat je iets heftigs meemaakte. Je ervaarde een emotie die zo overweldigend voor je was dat je deze op dat moment niet ten volle kon doorleven. Daarom heeft je systeem ervoor gekozen deze energie ergens op te slaan, vast te zetten. Dit gebeurt in je fysieke lichaam.

Omdat we niet gewend zijn – of niet altijd tijd hebben – om uitgebreid na te voelen en stil te staan bij alles wat ons lichaam ons wil vertellen, blijven de ophopingen van vastgezette energie bestaan. Het worden blokkades, die ervoor zorgen dat jouw levensenergie niet voluit kan stromen. 

Deze blokkades kunnen liefde en geluk in de weg staan, depressies en angsten veroorzaken of ervoor zorgen dat je je niet verbonden kunt voelen met jezelf, met anderen en de wereld om je heen. We kunnen ze zelfs opslaan als een "heartwall" een muur om je hart. Op den duur kunnen deze energetische blokkades fysieke problemen veroorzaken zoals ziekte en pijn. Je lichaam zegt daarmee eigenlijk 'Help! Er is iets aan de hand'.

Met Emotion Code terug naar de oorsprong: daar waar het probleem ontstond. De traumatische emotie die er ooit voor zorgde dat we niet verder konden, komt opnieuw in het bewustzijn. Van daaruit kunnen we deze loslaten. Het bevrijden of releasen van je emotionele bagage zorgt voor balans en maakt de weg naar heling vrij. Op alle gebieden.

Wat is Body Code 

De Emotion Code is een onderdeel van de Body Code. Behalve het opsporen en loslaten van vastgezette emoties en het afbreken van je hartmuur, kan de Body Code zoveel meer. Het is completer en diepgaander. Via een softwareprogramma ontwikkeld door dr Bradley Nelson (DiscoverHealing.com) worden we door jouw onderbewustzijn via de 6 WEGEN NAAR WELZIJN geleidt naar de bron of oorzaak van jouw klachten of symptomen. Deze software is specifiek ontworpen om te helpen bij het stellen van de juiste vragen en prioriteiten. Het is een fantastisch tool.   

Jouw energie wijst ons de weg! Het geeft toegang tot informatie uit het onderbewustzijn met behulp van een vorm van eenvoudige en gemakkelijk toe te passen kinesiologie, dat wil zeggen: spiertesten! Omdat wij over deze uitstekende, ingebouwde tool beschikken om 'ja' of 'nee' vragen te stellen aan het onderbewustzijn, krijgen we rechtstreeks vanaf de bron toegang tot informatie over gezondheid, als het zoeken op de harde schijf van de computer – we hoeven alleen maar te weten waarnaar we zoeken en het antwoord wordt vrijwel onmiddellijk weergegeven.

Negatieve energie in ons energieveld is de optelsom van: onverwerkt fysiek trauma, onverwerkte emotioneel geladen gebeurtenissen, gevangen emoties, een slecht dieet, gifstoffen, trauma’s, negatieve overtuigingen en herinneringen. We kunnen zelfs last hebben van energetische koorden of saboteurs.

Al deze energieën hebben het vermogen om de weefsels van je lichaam te verstoren. Die je dan ontmoet als pijn, ongemak, scheefstand of zich uit als onverklaarbare emotionele, mentale en fysieke klachten. Ook kun je denken aan zenuwpijnen, gebitsproblemen, spijsverteringsproblemen, allergieën, slapeloosheid, mistig denken, verwarring, depressie, angst, onrust en ziekte.

Body Code bevrijdt je van al deze energetische ballast zodat jij weer volop kunt leven!

We begrijpen nog maar zo weinig van het leven en hoe het écht werkt. En weet je, je hoeft het ook niet allemaal te begrijpen. Ons analytische brein is misschien niet eens capabel om alles wat is te doorgronden. Het belangrijkste is dat het werkt! 

Hoe helpt het jou 

Met behulp van de Emotion&Body Code kunnen we iedere gevangen emotie en energie in jouw systeem opsporen en verwijderen. Op welk gebied in jouw leven loopt het niet zo lekker als je zou willen? Waar loop jij nu tegenaan? Emotion&Body Code kan je helpen. Het is een eenvoudige en doeltreffende methode die je van al je blokkades kan bevrijden.

Of je nu een betere gezondheid wilt, meer liefde wilt ervaren of je een ander probleem hebt waar je vanaf wilt, het maakt niet uit waar je voor komt. Met Emotion&Body Code kunnen we veel helen. Het is een krachtige en eenvoudige vorm van energy healing, de resultaten verassen mij keer op keer – en ik zit al 25 jaar in het vak.

Hoe kan ik jou helpen

Voor een sessie kun je naar de praktijk komen in Drenthe, maar dat hoeft niet. Een Emotion&Body Code-sessie kan ook op afstand plaatsvinden. Als je mij toestemming geeft, kan ik de hele sessie zelfs uitvoeren zonder dat je er iets van merkt. Dat is bijvoorbeeld heel prettig bij jonge kinderen of dieren. Een heel fijne manier om met Emotion&Body Code te werken vind ik via de telefoon. Of via Skype of Zoom. Je zult versteld staan wat er allemaal geheeld gaat worden. Afstand en tijd spelen geen rol en de effecten zijn even krachtig als de sessies in de praktijk. Je kunt kiezen voor één enkele sessie – soms is dat al genoeg. Anderen hebben meer baat bij een langer traject, van meerdere sessies. 

 

TEC Cert Badge SMjpg webversie

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861