OVER JOSEPHINE

                                                                                                                                   

Over mij.

Hoi. Mijn naam is Josephine Klein. Ik ben geboren op 14 juli 1965 in Rotterdam. Ik woon sinds 1995 in Drenthe, samen met man, 2 kinderen en onze dieren. Voor ik naar Drenthe verhuisde heb ik veel mooie reizen gemaakt, in het buitenland gewerkt en veel levenservaring opgedaan in diverse beroepen.

In 1998 ben ik afgestudeerd bij Atalanta, een academie voor natuurgeneeskunde met de specialisatie klassieke Homeopathie. Alle jaren heb ik ook de nodige bij en nascholingen gevolgd welke mij mooie tools bieden bij het voorschrijven van het homeopatische middel.

Waarom? Sinds mijn jeugd ben ik op zoek naar hoe zou het nou precies zit in deze wereld. Altijd “geweten” dat er is meer dan alleen maar materie. Al jong kwam ik in aanraking met homeopathie, energy healing, kwantum fysica, reiki etc. Ook gezonde voeding, natuurlijk genezen, oftewel de holistische manier van kijken naar de mens is mijn passie. Ik ben geïnspireerd door mensen als Dr. Joe Dispenza, Abraham Hicks, Eckhart Tolle en velen meer. Ook concepten als ‘Reality Transurfing’ en de ‘Law of Attraction’ inspireren mij. Ik vind het heerlijk om emotioneel en spiritueel te groeien. Natuurlijk met de nodige up en downs. Wat ik nog mooier vind! Als ik deel uit mag maken van jouw groei en welzijn, of het nou op fysiek, emotioneel of spiritueel vlak is. Met alle passie en liefde voor het vak, mens en dier ben je van harte welkom in mijn praktijk. 

Samen met Sieta heb ik er veel zin in om de praktijk, webshop en workshops vorm te gaan geven. Dit alles is op dit moment nog volop in ontwikkeling. Maar samen maken we daar vast iets heel moois van. 

Ben je nieuwsgierig. Heb je nog vragen, je kan mij altijd bellen of mailen. Ik hoop je snel te ontmoeten!

 

                                                                                                                                                                            

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861