ERVARINGEN

Wij worden blij als jij blij bent! Dit zeggen anderen over Praktijk Welzijn:

 

rouw

Ik voelde me een toeschouwer van het leven in plaats van een deelnemer. 

Ik zat in een rouwproces en bevond mij na maanden van psychotherapie in een situatie dat het al wat beter met mij ging. Het immense verdriet was behapbaar en ik was op de weg terug. Ik had echter het gevoel dat ik niet verder kwam, dat ik vastzat en dat ik dat laatste stukje dat ik nog moest dat me dat niet lukte.

Ik voelde me een toeschouwer van het leven in plaats van een deelnemer. Bovendien had ik geen tot weinig energie en geen zin om mensen te zien en leuke dingen te ondernemen. 

Josephine haar uitgangspunt was alle verstoringen die mij verhinderden om weer in balans te komen op te sporen en te verwijderen. Later heeft ze ook aan mijn heartwall gewerkt. Ik heb enkele sessies gehad en na de eerste sessie stond ik smorgens op en het was alsof alles lichter was. Alsof de zon in mijn hoofd scheen. Na 4 weken zei de psycholoog tegen mij dat het was alsof er in een maand een volledig nieuw persoon voor haar zat. 

Ik ben mijn onrust kwijt en heb mijn energie neemt steeds meer toe. Ik heb dat laatste duwtje dat dat ik nodig was gekregen. 

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861