ERVARINGEN

Wij worden blij als jij blij bent! Dit zeggen anderen over Praktijk Welzijn:

 

alles gaat mis!

Fysiek ging het mij zo slecht dat ik regelmatig niet meer kon lopen en mentaal was ik te vermoeid

om nog 'zelf' de knop naar positiviteit om te zetten. Ik probeerde dit aan te pakken met verschillende vormen van hulp maar er kwam geen blijvende doorbraak, voor mijn gevoel bleef ik steeds op de buitenkant hangen en kwam ik niet tot de kern. Mijn zoon attendeerde mij toen op de praktijk van Josephine. In de omschrijving op haar website herkende ik mijn behoefte naar een verdiepende aanpak, die nog eens werd bevestigd in een kennismakingsgesprek.

We zijn samen al een aantal sessies mijn schadelijke onderbewuste herinneringen aan het opruimen die aan de ene kant mede-verantwoordelijk waren voor het ontstaan mijn situatie en aan de andere kant mijn herstel in de weg stonden. Ik voel mij elke sessie gezonder en sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Josephine is op integere manier scherp in het uitvragen van bepaalde pijnpunten om daar aansluitend de behandeling op af te stemmen. Zo kwamen we bij negatieve herinneringen of overtuigingen uit mijn verleden of zelfs nog van daarvoor, waarvan ik mij niet eens bewust was, maar die toch een schadelijke invloed hadden op mijn functioneren. Door deze energetisch te verwijderen voel ik me op alle fronten een stuk beter; ik loop weer en voel me lichter, vrolijker en enthousiaster dan ik in jaren heb gedaan. 

Daarnaast kom ik ook steeds meer in mijn kracht door meer mezelf te zijn, 'hart en hoofd op één lijn' zoals Josephine zegt. Na de afgelopen jaren verheug ik me sinds kort weer op mijn toekomst!

Anne, Drenthe

6 WEGEN NAAR WELZIJN

Emotionele & Energetische wellness

Kom in balans en word weer blij door emotionele genezing.

Het lichaam als samenwerkend systeem

Balans in organen, klieren, lichaamssystemen, chacras en meridianen.

elimineer toxines

Zwaar metalen, vrije radicalen, chemicaliën, EMF-straling en tal van andere gifstoffen die de balans van je lichaam verstoren.

Pathogenen

Vind schimmels, bacteriën, virussen, of parasitaire indringers die je lichaam van binnenuit beschadigen.

Scheefstand

Correctie van het skelet en bindweefsel.

Voeding en levensstijl

Voedingsstoffen en leefgewoonten waar je lichaam naar verlangt integreren.

ERVARINGEN

NEEM CONTACT OP

BEL: 06 53 813 861